berettataska

Dr. Mess Béla emeritus professzor, korunk vadászírója és híres agykutató - A vadászat emberi oldala c. előadását hallgathatták október 27-én irodalmi est keretében az érdeklődők.

A kitűnő hangulatú, estébe nyúló, baráti beszélgetésekbe átváltó rendezvényről forgatott filmet hamarosan láthatják a HAZAI VADÁSZ TV Magazinban, az ECHO-TV csatornán, melyet oldalunkon is megosztunk majd!

 

 

 

 

berettataska

Megérkeztek a fegyvertartó állványaink!

- 6 sörétes vagy golyós fegyver tárolására alkalmas
- valódi, pácolt fa, a talpon parafa borítással 
- összecsukható
- a rögzítő kötél segítségével a nyitási szög állítható

- Mérete: 100x60x80 cm

 

Ár: 119.000,-

zolik
ambassadorSL2
columbus2
columbus20-2
kronos2
Z Bella2
Zgun2
zolik zolik
ambassadorSL2 ambassadorSL2
columbus2 columbus2
columbus20-2 columbus20-2
kronos2 kronos2
Z Bella2 Z Bella2
Zgun2 Zgun2

 

Új Antonio Zoli fegyverek érkeztek készletre!

Az Antonio Zoli olasz fegyvergyár sörétes puskái az egyik legjobb ár/érték arányú fegyverek a piacon. A Zoli sörétes fegyverek alapját az 1909-ben feltalált angol Boss zár rendszer adja, amely rendkívül alacsony és erős zártest építést tesz lehetővé. A versenysportokban e különleges tulajdonságai miatt más gyártók is (Kemen, Perazzi, Gamba) szívesen használják ezt a rendszert. Az ezüsttel forrasztott csövek a hosszú élettartam és a precízség garanciája. A jól szabályozható, kivehető versenysütés valamennyi modellben jó kapcsolatot biztosít a fegyver és a használója között.

A fegyverek nyers aggyal érkeztek, ami a vevő méretei alapján nyeri el végső formáját!
A fegyverek teljes listája ITT érhető el!

A fegyverek megtekinthetőek előzetes bejelentkezés után Vadászfegyver Atelierünkben Siófokon!

C
E
L
J
A
b
F
G
H
N
I
O
C C
E E
L L
J J
A A
b b
F F
G G
H H
N N
I I
O O

 

Megnyitottuk Vadászfegyver Atelier bemutatótermünket!

A június 30-án péntek délután megtartott megnyitó ünnepségünkön Steve Clark és Jean-Charles Buffanoir a Holland & Holland gyár képviseletében kötetlen beszélgetés formájában avatott be minket az egyik legnevesebb fegyver manufaktúra rejtelmeibe és rávilágítottak olyan apró részletekre is, amitől egy fegyver még jobban és precízebben dolgozik gazdája kezei között.
A vadászfegyverek használhatóságáról a gyakorlatban Bozóki László vadászírónktól és volt professzionális vadásztól hallhattunk érdekességeket.
Az est zárásaként pedig Prihoda Judit festőművész és Boros Zoltán festő- és grafikusművész előadásait hallgattunk és közben csodálhattuk meg a vadászjeleneteket élethűen ábrázoló műveiket.


A kedves érdeklődőket előzetes bejelentkezés után július 3-tól várjuk bemutatótermünkben Siófokon ahol fegyvereink mellett a festőművészek művei is megtekinthetőek!

Kérdés