Hőkamerák & Éjjellátók

Pulsar Digisight Ultra N455 Éjjellátó Céltávcső

Típus: Éjjellátó céltávcső
Gyártó: Pulsar
Ár: 0 Ft

A Pulsar Digisight N455 éjjellátó céltávcső, tökéletes megoldás az éjszakában. 1280×780 Pixeles felbontása gyönyörű képet ad, akár teljes sötétségben. A remek fényerősítő képessége mellett továbbá egy láthatatlan 940nm-es vető fogja segíteni az éjszakai felhasználás során. A fényvető 10-15 méteres távolságból sem riaszt, ezért bármilyen körülmények között biztonsággal használható. Érzékelési távolsága az 500 métert is elérheti, különböző belövési távolságok miatt pedig biztonsággal lehet célzott lövést leadni. 

A belövés során nem csak belövési távolságok, de belövési profilok közül is választhatunk,  így akár 3 fegyverre is belőhető. A belövés rendkívül egyszerűen, pár perc alatt elvégezhető. Használata során lehetőség van kép- és videófelvételre, így az élmények megörökítésére. Sokan azonban a lövés leadása után, visszanézik a felvett videót és megbizonyosodnak arról, hogy megvolt-e a találat. A készülék alapnagyítása 4.5x-es, melyet digitálisan tudunk egészen 18x-ig állítani. A célzott lövés leadásához pedig érdemes a kép a képben funkciót is használni, ahol a nagy nagyítás mellett a széles látómezőt sem veszítjük el. Így nem érhet meglepetés, még éjszaka sem.

lövésállóság tekintetében, 6000J-ig nyújtózkodhatunk, azonban ajánlott elkerülni a csőszájfék használatát. A készülék tartozéka egy szabvány IPS7 akkumulátor (6,4mAh), mellyel 6 óra az üzemidő. A készülékhez azonban kiegészítő akkumulátor is beszerezhető: IPS7 : +6 óra üzemdő IPS14: +12 óra üzemidő

 A készülék összesen 37 cm hosszú és 830gramm nehéz, így a nappali céltávcsőnél nem lesz nehezebb a fegyver. A Digisight készülékek mindegyike kompatibilis a Stream Vision alkalmazással, melyet IPhone és Android telefonokon is használni tud. Az alkalmazásból minden beállítás elvégezhető, sőt a videó és kép felvétel és továbbítás is megoldható. Az alkalmazás nyelve magyar!

Érdeklődés küldése

Hozzászólások

 

Rendeléshez kérjük írjon e-mail-t vagy hívja a +36 (30) 327 44 32 telefonszámot bővebb információért!

Rendelés esetén általában 1-2 munkanapos szállítási idővel dolgozunk!

 

Kérdés