Hőkamerák & Éjjellátók

Pulsar Trail 2 XQ50 LRF Hőkamera Céltávcső

Típus: Hőkamera céltávcső
Gyártó: Pulsar
Ár: 1 392 500 Ft 1 240 000 Ft
  • Szenzor: 384×288 @ 17 µm
  • Nagyítás: 3,5-14x (4x zoom)
  • Detektálási távolság: 1800 m
  • Színpaletta: 8
  • Wi-Fi modul: integrált
  • Video / Audio felvevő: Integrált
  • Objektív lencse: Cserélhető
  • Hőtartomány: -25 … +50 °C
  • Közvetlen stream okostelefonra

 

Állítható nagyítás

A Trail hőkamerák állítható nagyítással rendelkeznek, tehát bármilyen helyzetben beállíthatjuk az ideális látómezőt. A Trail 2 XQ50 hőkamera alapnagítása 3,5-szeres, maximum 14-szeres nagyításig nagyítható.

NETD <40mK Termikus érzékenység

A megnövelt termikus érzékenységnek köszönhetően sokkal részletgazdagabb képet fog adni a 2-es generáció, mint az <50mK termikus érzékenységű elődjei.

384x288PX Felbontás

A Trail XQ hűtetlen bolométere 384×288 ,17 µm-os pixelmérettel büszkélkedhet, aminek köszönhetően szép képet fog adni.

Hűtéskivezetés

Az eszköz hűtése ventilátor és egyéb mozgó alkatrész nélkül megy végbe, tehát teljesen zajmentes. Nem zavarja a megfigyelést, viszont a hűtés tökéletesen megvalósul.

Magas képfrissítési ráta

A hőkamera 50 képkockát képes megjeleníteni másodpercenként amivel tökéletes, folyamatos képet kapunk akár mozgó objektumok megfigyelése közben is.

IPX7 (Teljesen vízálló)

Egy méteres vízmélységig meríthető 30 percen keresztül, így esőben is nyugodtan használható, illetve akkor sem ázik be, ha véletlenül vízbe ejtik.

Észlelési távolság: 1800 m

Modelltől függően az eszköz akár 1800 m távolságban is képes detektálni

Akkumulátor

A Trail készülékek gyorscsatlakozású 6,4 Ah-s IPS7 akkumulátorral érkeznek, melyekkel akár 8 órán keresztül üzemelnek. Igény esetén kiegészítő IPS14 akkumulátor is megvásárolható hozzájuk.

Beépített videó felvevő

A hőkamera beépített videofelvevőjének segítségével a rögzítés még sosem volt ennyire egyszerű. A képeket és videókat gyorsan és kényelmesen rakhatjuk át PC-re, Laptopra, akár wi-fi kapcsolattal is.

Lézeres Távolságmérő

Az eszköz optikai rendszere miatt részben elveszítjük a térlátásunkat, de a beépített lézeres távolságmérővel ez a probléma megoldódik.

Széles Hőmérséklettartomány (-25° – +50°C)

A minőségi AMOLED kijelző extrém hideg és hihetetlenül magas hőmérsékleten is ki fog szolgálni, 75 Celsius fokos tartományon.

Display-off mód

Ha a hőkamerát nem használjuk egy ideig, automatikusan kikapcsolja a képernyőt, (1 perc,2 perc, 5 perc) így növelve az üzemidőt. Ha viszont újra használni szeretnénk az eszközt, a távcső másodpercek alatt újra működőképes lesz és a használt kalibrációt sem felejti el.

Érdeklődés küldése

Hozzászólások

 

Rendeléshez kérjük írjon e-mail-t vagy hívja a +36 (30) 327 44 32 telefonszámot bővebb információért!

Rendelés esetén általában 1-2 munkanapos szállítási idővel dolgozunk!

 

Kérdés