Hőkamerák & Éjjellátók

Pulsar Helion 2 XQ50F Hőkamera Keresőtávcső

Ár: 0 Ft
      • Szenzor: 384×288 @ 17 µm
      • Nagyítás: 4.5-18(állítható zoom)
      • Detektálási távolság: 1800 m
      • Színpaletta: 8
      • Wi-Fi modul: integrált
      • Video / Audio felvevő: Integrált
      • Objektív lencse: Cserélhető
      • Hőtartomány: -25 … +50 °C
      • Közvetlen stream okostelefonra

    Hűtéskivezetés

    Az eszköz hűtése ventilátor és egyéb mozgó alkatrész nélkül megy végbe, tehát teljesen zajmentes. Nem zavarja a megfigyelést, viszont a hűtés tökéletesen megvalósul.

    NETD <40mK Termikus érzékenység

    A megnövelt termikus érzékenységnek köszönhetően sokkal részletgazdagabb képet fog adni a 2-es generáció, mint az <50mK termikus érzékenységű elődjei.

    384x288PX Felbontás

    A Helion XQ hűtetlen bolométere 384×288 ,17 µm-os pixelmérettel büszkélkedhet, aminek köszönhetően szép képet fog adni.

    Állítható nagyítás

    A Helion hőkamerák állítható nagyítással rendelkeznek, tehát bármilyen helyzetben beállíthatjuk az ideális látómezőt. A készülék alapnagyítása 3x, maximum 12x-re nagyítható.

    Magas képfrissítési ráta

    A hőkamera 50 képkockát képes megjeleníteni másodpercenként amivel tökéletes, folyamatos képet kapunk akár mozgó objektumok megfigyelése közben is.

    IPS TÖLTÉS

    A Helion hőkamerák IPS7 akkumulátorral működnek, melyet kiegészíthetünk további IPS akkumulátorral, így növelve a működési időt.

    Észlelési távolság: 1350 m

    Modelltől függően az eszköz akár 1350 m távolságban is képes detektálni

    3 Üzemmód

    Az optimális megfigyelést tovább segíti, hogy 3 üzemmódból választható ki az adott terepen legmegfelelőbb képalkotás. A három üzemmód az adott megfigyelési körülmények között a legjobb képet adja. Ezek: „Rock” (sziklás terep) magas kontraszttal, „Forest” (erdő) alacsony kontraszttal és „Identification” (felismerés) a magasabb hőmérsékletű részletek megfigyelésére beállítva.

    Beépített videó felvevő

    A hőkamera beépített videofelvevőjének segítségével a rögzítés még sosem volt ennyire egyszerű. A képeket és videókat gyorsan és kényelmesen rakhatjuk át PC-re, Laptopra, akár wi-fi kapcsolattal is.

    Távolságbecslő

    Az eszköz optikai rendszere miatt részben elveszítjük a térlátásunkat, de a beépített távolságbecslővel minden problémát meg tudunk oldani.

    SZÉLES HŐMÉRSÉKLETTARTOMÁNY (-25° – +50°C)

    A minőségi AMOLED kijelző extrém hideg és hihetetlenül magas hőmérsékleten is ki fog szolgálni, 75 Celsius fokos tartományon.

    Display-off mód

    Ha a hőkamerát nem használjuk egy ideig, automatikusan kikapcsolja a képernyőt, (1 perc,2 perc, 5 perc) így növelve az üzemidőt. Ha viszont újra használni szeretnénk az eszközt, a távcső másodpercek alatt újra működőképes lesz és a használt kalibrációt sem felejti el.

 

Rendeléshez kérjük írjon e-mail-t vagy hívja a +36 (30) 327 44 32 telefonszámot bővebb információért!

Rendelés esetén általában 1-2 munkanapos szállítási idővel dolgozunk!

 

Kérdés